TOLONEN UBIKINON Q10 100 MG 180 KAPS

Med Tri Tolonen ubikinon-vitamin B-kapslar kan du kompensera för den avtagande produktionen av ubikinon som orsakas av åldrande. Ubikinon eller coenzym Q10 är ett vitaminliknande ämne som finns i kroppens alla celler. Dess produktion börjar avta kraftigt vid cirka 30 års ålder. Tri Tolonen Ubikinon innehåller vitamin B, tiamin och riboflavin, som alla bidrar till normal energiomsättning. Riboflavin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till att minska trötthet och utmattning. Tiamin bidrar till normal hjärtfunktion och till nervsystemets normala funktion. Rekommenderad daglig dos 1-3 kapsels. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. 

Paketstorlek:
180 KAPS
Marknadsförare:
Midsona Finland Oy
Tilattavissa varastoon
Produkten kan beställas till lagret
SKU:
2096352
62,95 €
2 098,33 € / kg

Ubikinon Q10 är ett ämne som även kroppen producerar, som bidrar till energiproduktion i cellerna.

Rekommenderad daglig dos: 1-2 kapsel. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

180 kapslar, 101 g

Solrosolja, gelatin, ubikinon, fruktighetsbevarande medel (glycerol), emulgeringsmedel (mono-och diglycerider av fettsyror, solroslecitin) kokosolja, färg:(järnoxider), tiaminhydroklorid, riboflavin.

Kosttillskott. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn.